Om salongen

Monikas Hudpleie finner du i 2.etasje på Flatåsen senter (over Bunnpris, Flatåsen.)

Hos oss er det godt utdannende hudterapeuter, vippeteknikere, negledesignere og massasjeterapeuter som utfører behandlinger fra topp til tå.

Vi har kunden i fokus, og ønsker deg velkommen til et avslappende og hyggelig avbrekk fra hverdagen. 

«din lokale skjønnetssalong i Trondheim»

SAMARBEIDSPARTNERE

Monikas Hudpleie har følgende samarbeidspartnere som jobber i våre lokaler:

Romina Nails v/Romina
Tlf: 928 40 296
• akrylnegler
——–
StudioK v/Karolina
Tlf 477 22 007
• permanent make up (pmu)
——–
Monicas Velvære v/Monica Eintrø
Tlf 414 23 001
• avspenningsmassasje

PRODUKTER

Monikas Hudpleie fører en rekke produktserier innen hud- og skjønnhetspleie. Vi benytter kvalitetsrike produkter som er tilpasset alle hudtyper for både kvinner og menn. Her kan du se noen av de mest vanlige produktmerkene hos oss. Men spør oss gjerne om tips og råd i salongen, så finner vi produktene som passer deg og dine behov!

Deepskin er et kjennetegn som sikrer at produktet fungerer dypt ned i huden og gir alle næringsstoffer som huden trenger. Denne produktserien består av kun naturlige og økologiske ingredienser. Vi har produkter til hud, hår og kropp i denne serien.


Ledende neglelakk på markedet med høy kvalitet og holdbarhet! Dette er verdens første originale farge med UV3 teknologi. Den legges som en neglelakk og får utseende og holdbarheten til gele. Passer perfekt til manikyr og pedikyr pga kort tørketid.


Fra samme leverandør av CND Shellac tilbyr vi også Vinylux neglelakk! Dette er en revolusjonerende lakkserie som blant annet ikke krever underlakk,da fargene er selvheftene til negleplaten og overlakken gjør at VINYLUX har ukelang holdbarhet ved eksponering for naturlig lys.


iGlow er et vippeserum som er blitt kjent gjennom sosiale medier og har blitt et veldig populært produkt her hos oss. Dette er vippeserum som funker og som vi og våre kunder anbefaler på det varmeste!


Makeupfjerner, vipperens, mascara og glace til naturvipper og vippeextensions.


Makeupfjerner, vipperens, mascara og glace til naturvipper og vippeextensions.

Jet Set Sun Spraytan!

Jet Set Sun er en helt luktfri selvbruningsmist/-spray basert på brunt sukker og 80 % vann. Sprayen gir umiddelbart en sommerbrun, naturlig farge som ikke smitter av og som varer i opptil ti dager. Den kan brukes både på ansikt og kropp, passer til alle hudtyper og kan også benyttes over sminke. For best resultat lønner det seg å skrubbe huden og påføre fuktighetskrem i god tid før selvbruningen. Beskytter ikke mot UV-stråling. Dermatologisk testet, uten parfyme.

Bestill din time i dag!

Våre timelister fylles opp hurtig og fortløpende. Kontakt oss derfor så raskt som mulig for ønsket time!

BESTILL TIME