Om salongen

Monikas Hudpleie finner du i 2.etasje på Flatåsen senter (over Bunnpris, Flatåsen.)

Hos oss er det godt utdannende hudterapeuter, vippeteknikere og massasjeterapeuter som utfører behandlinger fra topp til tå.

Vi har kunden i fokus, og ønsker deg velkommen til et avslappende og hyggelig avbrekk fra hverdagen. 

"din lokale skjønnetssalong i Trondheim"

PRODUKTER

Monikas Hudpleie fører en rekke produktserier innen hud- og skjønnhetspleie. Vi benytter kvalitetsrike produkter som er tilpasset alle hudtyper for både kvinner og menn. Her kan du se noen av de mest vanlige produktmerkene hos oss. Men spør oss gjerne om tips og råd i salongen, så finner vi produktene som passer deg og dine behov!


Esse bruker økologisk bioteknologi for å holde huden din sunnere og yngre. Denne bærekraftige tilnærmingen til hudpleie skaper et miljø som ønsker det naturlige, mikrobielle mangfoldet du en gang hadde velkommen tilbake og motvirker den uheldige virkningen morderne livsstil har hatt på huden.Since its creation, Gemology has one purpose:

Develop premium quality products, efficient, technical, based on precious minerals, respectful for the consumers.


Ledende neglelakk på markedet med høy kvalitet og holdbarhet! Dette er verdens første originale farge med UV3 teknologi. Den legges som en neglelakk og får utseende og holdbarheten til gele. Passer perfekt til manikyr og pedikyr pga kort tørketid.


Fra samme leverandør av CND Shellac tilbyr vi også Vinylux neglelakk! Dette er en revolusjonerende lakkserie som blant annet ikke krever underlakk,da fargene er selvheftene til negleplaten og overlakken gjør at VINYLUX har ukelang holdbarhet ved eksponering for naturlig lys.

Inlei er et italiensk kvalitetsmerke med produkter beregnet hovedsaklig på vipper og bryn.

Image
Image
Image

Jet Set Sun Spraytan!

Jet Set Sun er en helt luktfri selvbruningsmist/-spray basert på brunt sukker og 80 % vann. Sprayen gir umiddelbart en sommerbrun, naturlig farge som ikke smitter av og som varer i opptil ti dager. Den kan brukes både på ansikt og kropp, passer til alle hudtyper og kan også benyttes over sminke. For best resultat lønner det seg å skrubbe huden og påføre fuktighetskrem i god tid før selvbruningen. Beskytter ikke mot UV-stråling. Dermatologisk testet, uten parfyme.

Bestill din time i dag!

Våre timelister fylles opp hurtig og fortløpende. Kontakt oss derfor så raskt som mulig for ønsket time!

BESTILL TIME