Byūti Academy

Byūti Academy tilbyr utdannelse i de populære Inleibehandlingene vippeløft med Inlei Lashfiller og browbomber brynlaminering. Visste du at Inlei er det eneste merket på markedet som garanterer 24 % tykkere vipper etter tre vippeløft med 4-6 ukers mellomrom? Det er sant 😃
Hos Byūti Academy tilbyr vi en grundig teoretisk og praktisk opplæring i vippeløft og brynlaminering slik at du skal være trygg på å utføre behandlingene etter endt kurs. Du vil lære alle prosessene håret går gjennom i behandlingene (kjemien), hårets oppbygging, hvordan behandle forskjellige typer vippe og brynshår, og i browbomberkurset får du også en omfattende fargelære i Inlei sine brynfarger for å kunne gi dine kunder perfekte, tonede bryn. Etter endt kurs blir du sertifisert og får tittelen Inleiartist.
Kursene holdes på Flatåsen i egne kurslokaler. Hvert kurs er på 8 timer, og jeg anbefaler alle å ta både browbomber og lashfiller slik at du kan tilby kombobehandlinger som ofte er etterspurt.
Du trenger ingen forkunnskaper før kurset, kun et ønske om å jobbe med vippeløft og brynlaminering med gode kvalitetsprodukter.

Hos oss er det godt utdannende hudterapeuter, vippeteknikere, negledesignere og massasjeterapeuter som utfører behandlinger fra topp til tå.

Vi har kunden i fokus, og ønsker deg velkommen til et avslappende og hyggelig avbrekk fra hverdagen. 

Image

Kurs med ledig plass:

Image
Image

Fullbooket kurs:

Image
Image

Kurs med ledig plass:

Image
Image

Fullbooket kurs:

Image

Book plass på kurs!

Kursene fylles opp ganske raskt. Book plassen din i dag på den datoen som passer for deg.

Book kurs